KASTAMONU / AZDAVAY - Azdavay Çok Programlı Anadolu Lisesi

AZDAVAY ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ E-TWİNNİNG PROJESİ

22-03-2024Azdavay Çok Programlı Anadolu Lisesi proje çalışmaşarına devam ediyor.

E Safety Heroes Adlı proje Türk ve Azerbaycan ortak kurucularıyla Ocak ayında başladı. Projeyi Türkiye, Azerbaycan ve Romanya'dan toplam 11 okul yürütüyor.

Azdavay Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden bu projeyi Müdür Yardımcısı Seda ILGAZ önderliğinde 9. ve 11. sınıf öğrencileri gerçekleştiriyor.

Farklı ülkelerden katılımcıların olduğu bu proje öğrencilerde sosyal medya bilincini geliştirmeyi, güvenli internet alanındaki becerilerini geliştirmeyi, web 2.0 kullanım becerisi kazandırmayı, Okuma, anlama, yazma, dinleme becerilerini bir üst seviyeye taşımayı, Eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi, Öğrencilerin işbirliği becerilerini arttırmayı ve kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 09:56 - Görüntülenme: 48